Ψηφιακή Μαστογραφία

Κλείστε ραντεβού για μαστογραφία. Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 - 77 71 246 (λέγοντας ότι μας βρήκατε από το site) ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού

Τι νέο παρουσιάζει η ψηφιακή μαστογραφία; Σε τι διαφέρει από τις άλλες μαστογραφίες;

Η βασική διαφορά της αναλογικής μαστογραφίας σε σχέση με την ψηφιακή είναι ότι στην αναλογική χρησιμοποιείται το φιλμ μόνον, ως μέσο καταγραφής των διαγνωστικών εικόνων ενώ στην ψηφιακή χρησιμοποιείται ψηφιακός ανιχνευτής και ηλεκτρονικός υπολογιστής. Το ψηφιακό σύστημα της ψηφιακής μαστογραφίας έχει την ικανότητα να διακρίνει εξαιρετικά μικρού μεγέθους μαστογραφικά ευρήματα, όπως οι μικροαποτιτανώσεις που έχουν μέγεθος 100–200 microns.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαγνητική Μαστογραφία

Κλείστε ραντεβού για μαστογραφία. Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 - 77 71 246 (λέγοντας ότι μας βρήκατε από το site) ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας  για να κλείσετε ραντεβού.

Η κλασική μαστογραφία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την ανίχνευση και τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού ενώ αποτελεί και τη μοναδική απεικονιστική μέθοδο που οδηγεί σε μείωση της θνητότητας από το συγκεκριμένο καρκίνο όταν χρησιμοποιείται ως τεχνική screening.

Διαβάστε Περισσότερα

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΩΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Λεωφόρος Κηφισίας 18
    Αθήνα

  210 77 71 246

 Τρίτη - Τετάρτη -Πέμπτη 
| 15.00 - 18.00 μ.μ

 

  lydiamouzaka@yahoo.gr

Κατόπιν Ραντεβού