Καρκίνος Μαστού: Ενημέρωση – Έγκαιρη Διάγνωση. Μας αφορά όλους»

///Καρκίνος Μαστού: Ενημέρωση – Έγκαιρη Διάγνωση. Μας αφορά όλους»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και δράσης και θέλοντας να ενισχύσει το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Νεμέας, την Κυριακή 15 Μαίου ε.έ  και ώρα 11.30  το πρωί, Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό (γυναίκες και άνδρες) με θέμα  Καρκίνος Μαστού: Ενημέρωση – Εγκαιρη Διάγνωση. Μας αφορά όλους», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Νεμέας.

Την διάλεξη θα δώσει η Πρόεδρος της ΕΕΜ κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα και θα αναπτύξει το θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.  Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της θα προβληθούν διαφάνειες και στο τέλος της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις τυχόν απορίες τους. Όπως συνηθίζεται σε κάθε ομιλία της ΕΕΜ, θα διανεμηθεί στο κοινό έντυπο ενημερωτικό υλικό της Εταιρείας.

Στη συνέχεια, όσες γυναίκες το επιθυμούν θα εξεταστούν δωρεάν  στο   μαστό  από  εξειδικευμένους ιατρούς της ΕΕΜ,  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει  ο Δήμος Νεμέας.

2018-04-25T10:00:57+00:00 20 Νοέ 2015|Δελτία Τύπου|